Veiling voor huisdieren in nood

Onder de vele mensen die we helpen, zijn er een aantal die iets terug wil doen. Zo hebben we momenteel twee bijzondere items waar je op kunt bieden en die hopelijk veel geld op gaan leveren. De opbrengst komt geheel ten goede aan onze stichting. Met dit geld helpen wij weer minima-huisdieren in nood. Bied je mee?

 

 

 

Veiling

Beide items komen op onze Facebookpagina: www.facebook.com/quidemcarus te staan. Like onze Facebookpagina zodat we je ook een persoonlijk bericht kunnen sturen als je het hoogste bod hebt gegeven. Plaats vervolgens het bod in een reactie onder het bericht. Voor een zo groot mogelijk bereik vragen we je het bericht ook te delen op je eigen pagina! Ben jij de hoogste bieder? Dan wordt er persoonlijk contact met je opgenomen. Het geld wordt rechtstreeks overgemaakt aan de stichting. Je kunt bieden tot 15 januari 23:55 uur. Wij bedanken beide dames hartelijk voor deze bijdrages.

 

Wollen plaid

Als dank voor onze financiële bijdrage aan de dierenartsrekening van haar hond, heeft een eigenaresse een handgeweven plaid van topkwaliteit wol aan ons gedoneerd om als veilingitem aan te bieden. Winkelwaarde van zo’n plaid is tussen de € 100 en € 150. In deze wintermaanden is zo'n prachtige plaid een heerlijk warme eyecatcher! De hoogste bieder mag één van de plaids uitkiezen! Er kan worden geboden vanaf € 50,-.

 

Groene, gemêleerde plaid

Afmeting: 112 cm. breed en 190 cm. lang.

De plaid is geweven met Shetlandwol. 

 

Zalm/Lila/Crème plaid

Afmeting: 100 cm. breed en 185 cm. lang.

De plaid is geweven met Mohair bouclé.

 

Oker/licht Beige/Paars

Afmeting: 84 cm. breed en 170 cm. lang.

De plaid is geweven met Shetlandwol.

 

Gegraveerde vaas van uw huisdier

Een eigen foto van uw hond of kat laten graveren op een vaas? Bied dan op dit veilingitem. De foto van uw huisdier, wordt gegraveerd op een 30 cm hoge glazen vaas.  Na het graveren wordt de afbeelding ingekleurd met zilver of goud naar keuze. De afbeelding is ingegraveerd en kan dus ook in de afwas niet verdwijnen. Er kan worden geboden vanaf € 25,-. Dit wordt aangeboden door de eigenaresse van een Rottweiler die wij in het afgelopen jaar hebben geholpen. 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301