Help ons helpen!

In het afgelopen jaar hebben we meer dan 50 huisdieren kunnen helpen. Door het wegvallen van noodpotjes bij een aantal grote organisaties is het aantal aanvragen bij ons verdubbeld t.o.v. 2015. Dit kunnen wij mogelijk maken door de fondsen en de particuliere donateurs die ons steunen. En daar zijn wij, en alle minima die we geholpen hebben, ontzettend blij mee. Lees hier hoe je ons kunt helpen.

 

 

Alle beetjes helpen

Je kunt ons helpen door eenmalig of periodiek geld over te maken naar IBAN NL61TRIO0197706959 t.n.v. Stichting Quidem Carus, Utrecht. U kunt ook gebruik maken van onze online donatie-module die te vinden is via onze website of Facebook app (de knop net onder het hartje bovenaan de pagina). Of biedt mee op onze veiling items. Elke hulp is ontzettend welkom. Er zijn mensen die we geholpen hebben, die elke maand 1 euro overmaken. Dat vinden wij hartverwarmend! Bij grotere bedragen kunt u het gedoneerde bedrag aftrekken van de belasting. Met het gedoneerde geld, kunnen wij weer minima-huisdieren in nood helpen die anders misschien worden geëuthanaseerd, afgestaan of blijven lopen met hun pijn. Soms kunnen mensen geen kant op en dan is het zo fijn dat zij met uw hulp het dier toch kunnen laten behandelen!

Bestellen via Zooplus

Quidem Carus is officieel partner van Zooplus, de online groothandel voor dierbenodigdheden. Bestelde u al bij Zooplus? U kunt dit voortaan doen via het plaatje van Zooplus op www.quidemcarus.nl. U komt dan in dezelfde webshop als altijd en de bedragen zijn exact hetzelfde. Het enige verschil is dat het systeem herkent dat het via ons is gegaan. Zooplus doneert dan een klein percentage van hun omzet aan de stichting. Zo kost het u niets extra’s, maar helpt u de stichting toch!

Delen met anderen

U kunt ons ook helpen door berichten te delen van ons, zodat we een zo groot mogelijk bereik krijgen, bijvoorbeeld op Facebook, LinkedIn of via de nieuwsbrief. Regelmatig helpen we bij crowdfunding-acties, hebben we veilingen of vragen we om hulp. Door de berichten te delen proberen we met z’n allen zoveel mogelijk mensen te bereiken. 

Werken als vrijwilliger

Onze stichting werkt voornamelijk met vrijwilligers. Zij zijn aanwezig bij evenementen, starten acties (crowdfunding, fondsenwerving of geldinzamelingen of veilingen), begeleiden hulpaanvragen, geven antwoorden op vragen, houden onze social media bij, zorgen voor de communicatie en last but not least vertegenwoordigen de stichting in het bestuur of bij instanties. Hier kunnen wij, zeker nu het wat drukker wordt, hulp bij gebruiken. Wij zoeken bijvoorbeeld nog een secretaris om ons bestuur te versterken. Wil jij je inzetten voor minima-huisdieren in nood? Stuur ons dan een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met je contactgegevens en wat je zou willen doen. Wij nemen dan contact met je op om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn. Want we doen dit met z’n allen. 

 

Help ons helpen!

Voor ons voortbestaan is stichting Waarborgfonds Quidem Carus afhankelijk van giften, erfenissen, sponsoring en donaties. Uw financiële steun is van harte welkom. Donaties kunt u overmaken op:

IBAN NL61TRIO0197706959
t.n.v. Stichting Quidem Carus, Utrecht.

Of klik hier om te doneren via Geef:

Postadres:

Stapkesberg 12
5508 EJ Veldhoven

Officieel partner van Zooplus

Wij zijn officieel partner van Zooplus. Als u via de website van Quidem Carus uw huisdier-producten bestelt bij Zooplus, dan steunt u onze stichting en daarmee huisdieren in nood! Dit kost u niets extra's. Klik op het plaatje van Zooplus en u komt op de webshop om te bestellen.

zooplus.nl

 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301