Zomerstop

Quidem Carus neem tot 1 augustus 2018 geen nieuwe aanvragen meer in behandeling. Wij willen deze tijd gebruiken om de lopende cases te behandelen en de wachtlijst weg te werken. Bovendien zijn we druk met het werven van nieuwe fondsen om na de zomerstop weer aan de slag te kunnen.

 

Aanvraag al gedaan via het aanvraagformulier?

Dan heeft u van ons de voorwaarden ontvangen en een aanvraagnummer. Uw aanvraag wordt dan gewoon in behandeling genomen.

 

Heeft u hulp nodig tijdens onze zomerstop?

We hopen dat u andere wegen vindt om de financiering toch rond te krijgen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan crowdfunding? Bijvoorbeeld via 

www.dreamordonate.nl

www.voorjebuurt.nl

www.dierendonatie.nl

www.doneeractie.nl

www.whydonate.nl

 

Een paar tips voor crowdfunding: 

1) Zorg dat uw eigen netwerk weet van de actie (via social media, vertel het ze).

2) Vraag hen de actie te delen en/of zelf al een eerste donatie te doen.

3) Hou de actie onder de aandacht.

4) Kijk goed naar de voorwaarden van het crowdfunding-platform.

5) Realiseer dat een site altijd een klein percentage inhoudt om de kosten te dekken voor de organisatie zelf (website, personeel, enz.).

6) Houdt de tekst kort en krachtig, zorg voor een goede foto van uw huisdier en houdt de tijd dat de crowdfunding loopt kort.

7) Check goed of u niet in de problemen komt met eventuele uitkering of hulpinstanties. Crowdfunding wordt nog wel eens gezien als inkomen.


Hoe u ons kunt helpen fondsen te verwerven?


Stuurt u uw tips over contactpersonen bij bedrijven, stichtingen, sociale fondsen s.v.p. naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel onze acties op social media die wij opzetten om geld in te zamelen. Hoe meer mensen dit delen, hoe meer succesvol het zal zijn, hoe meer geld we weer hebben om huisdieren in nood te helpen.

Facebook: www.facebook.com/quidemcarus

LinkedIn: Linked Quidem Carus

Twitter: @quidemcarusHoe u zelf een bijdrage kunt doen aan ons fonds.


U kunt uw donatie doen via: IBAN NL61TRIO0197706959 t.n.v. Stichting Quidem Carus, Utrecht. Vermeld u s.v.p. bij de overmaking uw adres of e-mailadres zodat wij contact met u kunnen houden over de projecten en ontwikkelingen bij stichting Quidem Carus.Het bestuur en alle vrijwilligers danken u voor het vertrouwen in onze stichting.Met vriendelijke groet,Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus werkt landelijk en is gevestigd in Utrecht:

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus
Postadres: Administratiekantoor Zuilen
(geen bezoekadres)
Tafelbergdreef 180
3564 AG Utrecht
KvK: 57602301

Voor vragen over Quidem Carus kunt u momenteel alleen via het contactformulier of via e-mail contact opnemen: aanvraag@quidemcarus.nl.

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301