Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.5

Wil jij iemand met de feestdagen of met zijn/haar verjaardag of gewoon zomaar verrassen en tegelijkertijd huisdieren in nood helpen? Dat kan! De ‘Man met kat verjaardagskalender’ is speciaal voor dierenliefhebbers. De opbrengst komt volledig ten goede aan asiel Sliedrecht en Stichting Quidem Carus. De kalender kost € 15,00 per stuk (plus € 1,95 voor de verzendkosten). Met de opbrengst kunnen wij in het nieuwe jaar ook weer minimagezinnen helpen wanneer zij onverwachte dierenartskosten niet kunnen betalen. 

Als je de kalender bestelt vóór 18 december, dan heb je de kalender nog vóór de kerst op de mat. Leuk voor jezelf maar ook om weg te geven als kerst- of verjaadagscadeautje.

Via onderstaand formulier kun je de kalender bestellen en afrekenen via iDEAL. Na klikken op ‘bestellen’ word je direct doorgestuurd naar de betaalpagina. Bestel hem nu en steun hiermee asieldieren en huisdieren in nood! 

Ben je niet zo’n kattenliefhebber maar wil je ons toch steunen, zodat wij ook in het nieuwe jaar ons werk kunnen voortzetten? Jouw donaties zijn ontzettend welkom. Doneren kan via onze site of via een eigen overschrijving: IBAN NL61TRIO0197706959 t.n.v. Stichting Quidem Carus, Utrecht. Wij en de huisdieren die we helpen, zijn je ontzettend dankbaar!

*Vereiste informatie.

Wil je meerdere kalenders tegelijk bestellen? Vul dan meerdere keren het formulier in of stuur een e-mail naar communicatie@quidemcarus.nl met daarin jouw naw-gegevens, telefoonnummer en de hoeveelheid kalenders die je wilt bestellen.

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301