Quidem Carus bestaat 10 jaar

Meer dan 10 jaar geleden begon het met een ‘toevallige’ ontmoeting van 2 mensen op een congres fondsenwerving. Na een goede bak koffie in een park ontstonden concrete plannen voor een stichting. Een stichting die huisdieren zou gaan helpen die door de financiële nood van het gezin, niet geholpen konden worden bij een dierenarts. En precies 10 jaar geleden was het dan daar: de oprichting van Stichting Waarborgfonds Quidem Carus op 27-3-2013. En met hulp Stichting DierenLot konden wij een eerste start maken en ze zijn ons altijd blijven steunen.

Lees meer: Quidem Carus bestaat 10 jaar

Lucky was minder lucky

Lucky, een chihuahua van ruim 5 jaar, kreeg ineens neurologische klachten. Hij kwam verstijfd over, hield zijn hoofd/nek naar links, kon zich niet goed bewegen en ad/dronk daarom niet meer uit zichzelf. Hij is door de dierenarts doorverwezen naar een neuroloog.

Lees meer: Lucky was minder lucky

hoop voor Dolce

Ons hondje Dolce heeft een aangeboren Patella luxatie-aandoening aan zijn linkerachterpootje. De aandoening verergerde vorige week naar stadium 4, het laatste stadium voordat hij mank zou worden, door een sprong van de bank. Hij kwam daardoor verkeerd neer, waardoor volgens de dierenarts waarschijnlijk ook zijn knieband is gescheurd. De arts raadde een spoedige operatie aan.

Lees meer: hoop voor Dolce

Doorstart voor Quidem Carus

De vlag kan uit, het is feest! Ja lieve allemaal jullie lezen het goed, het is feest. 

Het harde werken achter de schermen en de hulp van Stichting DierenLot hebben er voor gezorgd dat we weer open kunnen. En hier zijn wij zo blij mee. Vanaf nu kan er weer een aanvraag gedaan worden.

Lees meer: Doorstart voor Quidem Carus

Digitale collectebus

Klop, klop, tringgggggg. Quidem Carus staat aan je deur met een collectebus, nou ja... online dan. We zijn druk aan het collecteren om weer open te kunnen (we moesten even dicht vanwege een tekort aan fondsen). Om weer te starten met dat wat we al 9 jaar met veel liefde doen: minima-huisdieren in nood helpen bij onverwachte dierenartskosten. Help jij ons mee? Je kunt een digitale donatie doen via: https://dierenlot.digicollect.nl/waarborgfonds-quidem-carus of scan de QR-code. Alvast onwijs bedankt! 

 

We snappen dat niet iedereen kan doneren. Maar je zou ons ook al enorm helpen door dit bericht te delen in jouw netwerk. Hoe meer mensen dat eurootje in de collectebus doen, hoe dichter wij bij onze heropening komen en we weer kunnen beginnen met het helpen van huisdieren in nood! Alvast bedankt!

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301