Hond Nana geopereerd

Hond Nana geopereerd aan gescheurde kruisband

Ruim een maand geleden ontvingen we een steunaanvraag van Stichting Mozaiek (een maatschappelijke organisatie) voor een mevrouw uit regio Rotterdam. Haar hond Nana had een gescheurde kruisband, zij leeft zelf van een uitkering en zit momenteel in de schuldsanering. Mozaiek helpt haar met haar financieel benarde situatie.

 

Door goede samenwerking met DB Rijnmond, Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn en Quidem Carus kon een acute operatie worden verricht. Ook de dierenarts zelf heeft een uiterst gunstig tarief in rekening gebracht voor de complexe operatie. Samenwerking is de sleutel tot succes! Het baasje reageerde heel blij en stuurde ons de foto's van haar lieveling.

Het dier kan nu weer fijn bij het baasje blijven. Volgens de maatschappelijk werkster is het huisdier voor de client (met psychische/emotionele problemen) een heel belangrijk maatje. 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301