hoop voor Dolce

Ons hondje Dolce heeft een aangeboren Patella luxatie-aandoening aan zijn linkerachterpootje. De aandoening verergerde vorige week naar stadium 4, het laatste stadium voordat hij mank zou worden, door een sprong van de bank. Hij kwam daardoor verkeerd neer, waardoor volgens de dierenarts waarschijnlijk ook zijn knieband is gescheurd. De arts raadde een spoedige operatie aan.

 

Wij schrokken ons een hoedje van de prijsindicaties die wij kregen van alle dierenklinieken die we vervolgens hebben gebeld (en dat waren er nogal wat!). De kosten voor de operatie en alle bijbehorende voor- en nazorg bedroegen volgens hun opgaven ruim 2.200,00; een bedrag dat wij bepaald niet in onze achterzak hebben, ook helaas op termijn niet.

Met een bezwaard gemoed vanwege de toestand van ons hondje maar ook omdat wij het erg lastig vinden om financiële hulp te vragen, hebben we onze aanvraag toch voorgelegd aan Stichting Waarborgfonds Quidem Carus. De vriendelijke en meelevende manier waarop onze aanvraag in behandeling werd genomen, heeft ons gemoed aanzienlijk verlicht! Met hun toezegging om bij te dragen in de kosten voor Dolce's operatie, zien wij hoopvol uit naar een letterlijk dartelende toekomst voor ons snuitertje. 

Heel, heel erg bedankt, Quidem Carus en haar donateurs, ook namens Dolce!

Familie Kragt

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301