Met spoed hulp gevraagd

Hond van Anne met spoed hulp nodigAnne (net in de 20) is gevlucht uit een relatie van misbruik en intimidatie. Het enige dat ze mee heeft kunnen nemen naar haar ouderlijk huis was haar hond. Ze heeft verder niets meer. De hond is haar alles, haar steun en toeverlaat. Alleen groeien er ooghaartjes aan de binnenkant van het ooglid van de hond waardoor de oogbal beschadigd raakt en ontstoken is. De hond heeft erg veel pijn. Hij kan het oog niet meer openen. 

 

Hij moet zo snel mogelijk geopereerd worden om erger te voorkomen. Help ons Anne en haar hond te helpen! Stort VANDAAG NOG een bedrag in onze lopende crowdfunding actie zodat wij de betaling kunnen waarborgen van de operatie. Elke euro wordt verdubbeld door Stichting Dierenlot. Deel dit met je netwerk. Laten we ons met z'n allen hard maken voor Anne en haar meest trouwe metgezel in deze moeilijke periode: haar zieke hond.

Hartelijk bedankt!

www.voorjebuurt.nl/campaigns/quidemcarus/

------------

Mede door het vele delen van dit bericht en met samenwerkende dierenhulporganisaties, hebben we de hond van Anne kunnen helpen. Net voor de kerst was de hond weer bij Anne terug. We hebben begrepen van Anne dat het goed met hem gaat. Ze was dolblij met de hulp die we haar hebben geboden en kregen van haar nog een foto toegestuurd van na de operatie. Het oog is nog rood maar de pijn die hij eerst had, is al grotendeels weg. De crowdfunding is inmiddels gestopt. Wilt u toch bijdragen de hulp die wij in dit soort gevallen kunnen bieden? Stort een bedrag op onze rekening of via Geef.nl. Dank u wel!

 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301