Help huisdieren via crowdfunding Quidem Carus

Op donderdag 27 november is Stichting Waarborgfonds Quidem Carus in Utrecht een crowdfundingactie gestart om huisdieren in nood te helpen. Het gaat dan om huisdieren die in een gezin leven waar men niet veel te besteden heeft. Een behandeling door de dierenarts bij onverwachte ziekte of aanrijding kan vaak niet worden bekostigd. Quidem Carus helpt met het betalen van de dierenartsrekening. We voorkomen hiermee dat het huisdier noodgedwongen moet worden afgestaan, door blijft lopen met pijn of zelfs een spuitje krijgt.

 

DierenLot verdubbelt

Via het crowdfundingplatform Voor je Buurt lanceert de stichting haar actie. Mensen kunnen hier een donatie geven om buurtgenoten te helpen. Met € 1300 kan de stichting drie huisdieren helpen. Stichting DierenLot verdubbelt elke euro waardoor er in totaal zes huisdieren geholpen kunnen worden. Donateurs worden op de hoogte gehouden wat er met hun geld gebeurt: zij ontvangen de verhalen over de huisdieren die de stichting heeft geholpen. Bovendien ontvangt iedereen die doneert een persoonlijk bedankje van onze donatie-kat.

Jumper Doe Dag

Mensen die € 10,- of meer doneren krijgen een bon van de Jumper diersuper in Utrecht Overvecht, goed voor 10% korting op hun hele assortiment. Bovendien staat Quidem Carus op 29 november op de Doe Dag voor dieren bij dit filiaal van de Jumper. Zo kunnen mensen alvast kennis maken met de stichting en de eerste donaties doen voor de crowdfunding. Er is van alles te doen op die dag: een zitkussen-wedstrijd voor honden, een gezondheidscheck voor hond of kat, een worstenproeverij en een roofvogelshow. Er is een dierenambulance aanwezig en een coach die spiegelt met honden. Iedereen is welkom, zelfs met huisdier.

Doe mee!

Help 6 huisdieren van buurtgenoten die de onverwachte dierenartskosten niet kunnen betalen. Doneer op www.voorjebuurt.nl/campaigns/quidemcarus/ of ontmoet Quidem Carus op 29 november bij de Jumper (Fransiscusdreef 92, Utrecht). En like onze Facebookpagina op www.facebook.com/quidemcarus

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301