Vacature bestuurslid/secretaris

Hebben dieren een speciaal plekje in jouw hart en wil je dat alle huisdieren de nodige acute medische zorg krijgen? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou.

 


Quidem Carus zoekt een bestuurslid dat meedenkt met het vormgeven van de stichting en de beleidsplannen, de rol van secretaris op zich neemt en bij voorkeur iemand met ervaring als (assistent) dierenarts, in opleiding of net afgestudeerd als dierenarts.

Wij zijn een jonge stichting genaamd Stichting Waarborgfonds Quidem Carus. Onze stichting stelt minder-vermogende inwoners van de provincie Utrecht in staat om voor een vergoeding in aanmerking te komen, van een onverwacht hoge dierenartsnota. Het resultaat van ons werk is minder uitstel of afstel van dierenartsbezoek, minder afstandsverklaringen of euthanasie. Het dier keert weer gezond terug bij zijn eigenaar, vaak als waardig en geliefd lid van het gezin.

Kijk hier voor de volledige vacaturetekst >

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301