Quidem Carus in actie bij 2Charity Walk 2013

oktober 2013

Op 12 oktober 2013 kwam Quidem Carus in actie bij de 2Charity Walk 2014, dé goede doelen-sponsortocht van Nederland. Twee bestuursleden en een sympathisant van de stichting liepen 10 kilometer door het mooie bos van Natuurmonumenten in ’s Gravenland. Met deze actie hebben de drie zo’n € 500,- euro opgehaald.

 

Het opgehaalde geld wordt volledig besteed om financiële hulp te bieden bij onverwachte dierenartsrekeningen van minder vermogende huisdiereigenaren. Bijvoorbeeld omdat een hond is aangereden of een kat een infectie krijgt. Wij zorgen dat het huisdier weer veilig in zijn eigen omgeving terug kan keren, als de minder vermogende eigenaar het geld niet heeft om te laten behandelen. En dat voelt goed.

De stichting heeft haar eerste aanvragen al binnen gehad. Zo hebben wij van het sponsorgeld de plasproblemen van het hondje Murkey kunnen laten verhelpen. Het baasje was zo blij dat Murkey weer terug was, dat hij als dank af en toe een paar euro doneert aan het waarborgfonds.

We willen alle sponsoren bedanken voor de bijdrage die zij hebben geleverd voor de 2Charity Walk. Meer lezen over de 2Charity Walk? Klik dan hier.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301