Officieel beneficiant van Stichting DierenLot

16 november 2013

Quidem Carus is officieel beneficiant van Stichting DierenLot. Tijdens de beneficiantendag van DierenLot op 23 oktober werd het bordje waarop dit bevestigd werd, uitgereikt. De doelstellingen van Quidem Carus vallen geheel binnen de doelstellingen van DierenLot. Naast de 75 dierenambulances die momenteel in Nederland rondrijden van Dierenlot, helpen zij zo’n 180 dieren-hulporganisaties.

 

Richard de Heus, voorzitter van Quidem Carus: ”Wij zijn heel blij met de steun van Stichting DierenLot. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat wij inmiddels een eerste financiële bijdrage hebben kunnen doen voor een operatie van een hondje. De dierenarts heeft zelf ook bepaalde kosten van de rekening weggeschrapt. Zo helpen we samen de minder vermogende huisdiereigenaar. Uiteraard zitten wij zelf ook niet stil en zoeken wij naar meer mogelijkheden voor structurele inkomsten of komen zelf in actie zoals bij de 2Charity Walk.”

Toen stichting Quidem Carus nog geen fondsen had en nog druk in oprichting, kregen zij al aanvragen binnen. Dierenartsen en dierenambulancepersoneel hadden de stichting al weten te vinden. Richard: “Verschrikkelijk dat we toen gewoonweg nog geen fondsen hadden om die aanvragen te honoreren. We hopen, mede door de steun van o.a. Stichting DierenLot, sponsors, donateurs en bijdragen van vermogensfondsen, in de toekomst alle huisdieren in nood en minder vermogende huisdiereigenaren te kunnen helpen.”

 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301