Quidem Carus stelt zich voor via Vedias

Vedias is de beroepsvereniging voor (paraveterinaire) dierenartsassistenten. De Vereniging stelt zich het bevorderen van een goede uitoefening van het beroep dierenartsassistent tot doel. Regelmatig komt het magazine Vedias beroepsinfo uit met 1 keer per jaar een special, die naar ongeveer 1250 dierenartspraktijken wordt toegezonden. Quidem Carus heeft zich in de zomerspecial mogen voorstellen aan dierenartsen en –assistenten. 

 

Vedias is opgericht in oktober 1981 heeft momenteel zo’n 2000 leden. Het bestuur en de commissies bestaan uit dierenartsassistenten die in het beroep werkzaam zijn of zijn geweest. Ze weten uit ervaring waarover ze praten, wat er van een assistent verwacht wordt en wat een assistent kan (en mag) verwachten. Aan de mening van Vedias wordt dan ook veel belang gehecht.

Naast beroepsinformatie houden zij zich ook bezig met belangenbehartiging in de politiek, opleidingen, de KNMvD en vakbonden, op nationaal en internationaal niveau. Omdat het beroep dierenartsassistent nogal aan vernieuwingen onderhevig is, o.a. door wettelijke veranderingen en wetenschappelijke ontwikkelingen, verzorgen zij elk jaar diverse nascholingsdagen.

Vedias en Quidem Carus hebben elkaar ontmoet tijdens de Voorjaarsdagen in de RAI dit jaar. Vedias staat achter het doel van Quidem Carus en heeft daarom in de Vedias zomerspecial een uitgebreid artikel geplaatst zodat dierenartsen en –assistenten op de hoogte zijn van dit initiatief. Heeft u het artikel gemist? Lees hem dan hier.

Naar aanleiding van het artikel, zijn er al dierenartspraktijken die bij de stichting een informatiepakket hebben aangevraagd. Heeft u als praktijk voor gezelschapsdieren hier ook interesse in? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw contactgegevens.

Meer weten over Vedias? www.vedias.nl

 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301