Poes Koosje in de bench

Poes Koosje in de benchBegin augustus kregen we een aanvraag binnen van Jeanick. Haar poes Koosje had een achterpootje gebroken. Quidem Carus heeft haar geholpen met de dierenartsrekening. Lees hier haar verhaal: “Mijn poes Koosje, kwam drie weken geleden strompelend en miauwend binnen, ze blies van de pijn en kon niet op haar achterpootje staan. Hier was een dierenarts nodig. Ik ben snel gegaan en het pootje bleek gebroken zijn, drie botjes gebroken in de achterpoot.

 De dierenarts heeft een spalkverband aangelegd en het advies gegeven 4-6 weken in een bench. Zo weinig mogelijk beweging. Ze heeft ook direct pijnstilling gekregen. Zo zielig een kat in een bench maar het kon niet anders.

Het spalkverband had ze een dag later eraf gewurmd en ik moest terug naar de dierenarts. Na uitvoerig overleg besloten het spalkverband er niet meer omheen te doen, ze zou het er weer af wurmen. Ze vond het vreselijk in de bench, veel miauwen en onrust.

Nu, drie weken later is ze wat rustiger en lijkt ze het te accepteren. Toen de rust was weder gekeerd werd ik me bewust van de rekening van de dierenarts, 116 euro. Waar moest ik die van betalen? Ik zit onder bewind en geld voor een dierenarts is er niet. Ik ben gaan googlen en vond Quidem Carus en heb direct een aanvraag ingediend. Het contact met Quidem Carus was prettig, ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en als er nieuws was werd me dat verteld. De rekening van de dierenarts wordt gehonoreerd en daar ben ik heel dankbaar voor.”

Jeanick Leplat

Quidem Carus wenst Koosje de laatste weekjes in de bench nog veel sterkte en hoopt dat haar pootje goed herstelt.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301