DJ draait weer op volle toeren

Eind september kregen we een spoed-aanvraag binnen bij QuidemCarus voor kat DJ. Het baasje van DJ vertelt haar verhaal:

"Eind september jl. was mijn 12 jarige kater DJ al een paar dagen niet helemaal lekker. Hij was aan de diarree en aan het spugen. Binnen een paar dagen was dat non-stop, hij haalde de bak ook niet meer en al zijn eten kwam er weer uit. Op een ochtend lag heel het huis onder de diarree en spuug, ik kreeg hem vrijwel niet wakker en hij voelde koud. Dat was erg schrikken. Sinds de dag ervoor at en dronk hij ook niet meer.

 

Ik moest snel gaan nadenken over een dierenarts bezoek. Het enige probleem was financiën..ik ben momenteel arbeidsongeschikt en krijg een uitkering en heb het daardoor erg krap. Via een kennis wist ik dat er een stichting bestond voor dit soort gevallen, bij haar heb ik direct gegevens opgevraagd en toen gelijk contact gelegd met Quidem Carus. Gezien de spoed namen zij gelukkig snel contact met mij op, wat gegevens en informatie gewisseld en toen snel naar de dierenarts. Ik moest naar een dierenarts uitwijken die wat verder gelegen was en aangezien ik geen auto heb, ging de buurman gelukkig met mij mee.

De diagnose gebaseerd op de symptomen was een zware  infectie aan de maag/darm wand. Hij heeft een injectie gehad tegen het braken en de diarree en voor thuis nog een kuurtje. Voor de zekerheid ook dwangvoeding meegekregen. Gelukkig was dat niet nodig, want blijkbaar was de injectie en de kuur alles wat hij nodig had. Hij knapte zienderogen op, hij dronk al gauw weer en het eten volgde snel...en dat bleef er in! Ook de diarree was gestopt. 

Hij is er nu zelfs beter aan toe dan vóór het ziek worden, ik denk dat het al een tijdje gesluimerd had. Hij is voor zijn leeftijd weer super fit en speels, samen met zijn vriendje Bob. Ik ben erg blij, DJ is al 12 jaar mijn grote vriend, steun en toeverlaat, dan schiet je toch erg in de stress als hij ineens zo ziek is.

Ik wil Quidem Carus hartelijk bedanken voor de snelle actie en hulp.

Liefs Petra
En een prrrrr van DJ"

 

Quidem Carus: de collage heeft Petra zelf gemaakt als bedankje voor onze hulp.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301