Man met kat kalender 2016

Wil jij iemand met de feestdagen een leuk cadeau geven en tegelijkertijd huisdieren helpen? Dat kan! De ‘Man met kat jaarkalender 2016’ is speciaal voor dierenliefhebbers. De opbrengst komt volledig ten goede aan Dierenasiel Sliedrecht en Stichting Quidem Carus en dus aan de dieren. De kalender kost € 16,95 (inclusief verzendkosten). Met de opbrengst kunnen wij ook in het nieuwe jaar weer minimagezinnen helpen wanneer zij onverwachte dierenarts kosten niet kunnen betalen. Bestel hem nu!

 

Als je de kalender bestelt vóór 18 december, dan heb je de kalender nog vóór de kerst op de mat. Leuk voor jezelf maar ook om weg te geven als kerstcadeautje. De kalender kan tot het einde van het jaar besteld worden, je ontvangt de kalender dan uiterlijk de 2e week van januari. 

Je kunt de kalender uitsluitend bestellen via onze website http://www.quidemcarus.nl/steun-ons/kalender-bestellen. Bestel hem nu en steun hiermee asieldieren en huisdieren in nood! 

Ben je niet zo’n kattenliefhebber maar wil je ons toch steunen, zodat wij ook in het nieuwe jaar ons werk kunnen voortzetten? Jouw donaties zijn ontzettend welkom. Doneren kan via onze site , via Facebook of via een eigen overschrijving naar IBAN NL61TRIO0197706959 t.n.v. Stichting Quidem Carus, Utrecht. Wij en de huisdieren die we helpen, zijn u ontzettend dankbaar!

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301