Huisdieren weer vitaal door hulp Quidem Carus

Een aantal huisdieren die we het afgelopen jaar hebben geholpen, waren al te zien op onze website en social media. Om maar een paar voorbeelden te noemen: kat Beppie die na een operatie weer vrolijk op 3 pootjes tegen de schutting opklimt (zie Facebook), kat DJ die na een zware infectie aan het maagdarmkanaal weer op volle toeren draait, de Jack Russel Spike die neurologische aanvallen kreeg, Bij aangereden poes Koosje moest een spalkverband worden aangelegd en de hond van Anne die last had van naar binnen groeiende wimpers en daardoor erg veel pijn had. Een paar dieren die u nog niet gezien heeft leest en ziet u hier.

 

 

De 11 maanden oude Australian Shepherd Joya moest vanwege ernstige heupdysplasie geopereerd worden. Door samen te werken met verschillende stichtingen en het opzetten van een crowdfunding is hier voldoende budget voor beschikbaar gekomen. Lees het verhaal van haar baasjes.

 

 

Hond Fyer van ex-dakloze John werd door ons geholpen om het weghalen van een snel veranderende bult te kunnen financieren. John is erg dankbaar voor de financiële hulp die hij kreeg. John: "Toen ik hem ophaalde bij dierenarts, hoorde hij mijn stem terwijl hij in kooi zat en het staartje hoorde ik keihard kwispelen hahaha  zo lief!! Ik kan mijn dank niet uitdrukken in woorden zo blij ben ik dat jullie mij en Fyer geholpen hebben dank je wel!!!!!!"

Diesel op tafel
De rottweiler Diesel van 2 jaar had alvleesklierontstekingen en een open wond die niet wilde genezen. Hij verkeerde in zeer slechte conditie. De familie kon de hond niet laten behandelen vanwege hun financiële situatie. Met geweldige hulp van de dierenarts en meerdere stichtingen gaat het nu gelukkig weer veel beter met Diesel. Hij springt zelfs alweer op tafel! Zijn gezin bedankt ons. Ze waren er nog beduusd van dat het zo was afgelopen.

Poes Shiva moest een spoed-keizersnee ondergaan. Dat redde haar leven en dat van haar kittens. De kittens hebben inmiddels weer een nieuw, warm onderkomen gevonden en Shiva is er weer helemaal bovenop. Haar baasje reageerde: "Wat ben ik super blij dat dit zo geregeld kan worden echt duizend maal dank hiervoor! Er is echt een last van mijn schouders af! Ik kan niet anders dan vol lof over de stichting praten want jullie hebben mij echt uit de brand geholpen."

Al deze dieren konden wij helpen door jouw steun: fondsen, donateurs en vrijwilligers. Wij willen je namens alle de dieren en hun baasjes hartelijk bedanken. Zonder jouw hulp hadden wij dit niet kunnen doen. We hopen dan ook dat we in het nieuwe jaar ook weer op jouw steun kunnen rekenen met een nieuwe donatie of door de ‘man-met-kat-kalender 2016’ te kopen. Dan kunnen wij nog veel meer huisdieren in nood helpen. Dank je wel.

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301