Hulp voor Joya

Eind oktober 2015 kreeg Quidem Carus een aanvraag binnen van Hanneke en Theo voor hun hond Joya. Zij vertellen hun verhaal over de hulp die zij kregen van diverse hulporganisaties:

"We willen graag vertellen over Joya en alle hulp die we gekregen hebben om haar te helpen zodat zij kan blijven leven en bij ons kan blijven."

 

"Begin dit jaar hebben we Joya van onze kinderen gekregen omdat onze lieve oude berghond Maska was overleden en de kinderen ons veel Joy en geluk toewensen kwam zij in ons leven en Joy  hebben we ook met haar. Joya is een Australian  Shepherd teefje van bijna 11 mnd.

Toen  Joya een paar maanden terug flink pijn aangaf en na onderzoek en röntgenfoto bij de dierenarts duidelijk te zien was dat zij ernstige HD had ,in ieder geval aan haar rechterheup. Omdat zij nog zo jong is kon zij met succes worden geopereerd zodat zij gezond  oud kan worden. Dat was de 1e schrik want hoe kunnen we dit betalen we zitten in de bijstand! Na onderzoek van de orthopedisch dierenarts Franc Viehoff bleek dat ook bij haar linker heup flinke HD zat en na weer een röntgenfoto was dit duidelijk, omdat zij nog zo jong is kon zij heel goed geopereerd worden en er HDvrij, oud mee worden. Dat was de 2e klap.

Toen hebben we besloten om te gaan knokken voor haar, we kunnen en willen haar absoluut niet kwijt. We zijn terecht gekomen bij Lillianne van Doorne van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn, dat is onze reddende engel, duizendpoot en heeft bij alles wat we ondernomen hebben om geld bij elkaar te krijgen aangegeven waar we dit konden doen, bemiddeld en gesteund en als Stichting een grote donatie gegeven.

De Dierenkliniek Muggenburg heeft flinke korting gegeven en in het bijzonder dierenarts Ilona die ook veel zorg en nazorg geeft. Ook de Orthopedisch dierenarts heeft meegewerkt in de kosten. De Koninklijke Hondenbescherming, Stichting Waarborgfonds Quidem Carus, Crowdfunding, kinderen, familie, vrienden, al deze mensen hebben gezorgd dat met deze hulp en enorme giften Joya nu twee keer geopereerd kon worden. 

Wij zijn zo dankbaar dat het mogelijk is gemaakt om nog lang en gelukkig met haar te blijven genieten, en dat Joya onbekommerd en pijnvrij oud kan worden.”

Hanneke en Theo

 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301