Stok bijt Bella

Een nichtje van Wenny was met haar hond Bella aan het buitenspelen met een stok. Bella pakte de stok en opeens begon ze als een gek te gillen. Na een paar uur aankijken, ging het niet goed en is Wenny naar de dierenarts gegaan. Bella bleek een flinke scheur in haar tong en een gat achter in haar strot te hebben. Maar in bewindvoering is dat een probleem. Die nemen dit soort kosten vaak niet mee in de berekeningen. Ook zij werd geholpen. Lees haar verhaal.

  Wenny:
"Negen april ging Bella met me nichtje buiten spelen in de hondenkooi voor me deur ze gooide een stok en bella erachteraan (stond het vanaf me balkon mee te genieten van het tafereel )bella wilde de stok pakken en begon als een gek te gillen met de stok in haar bek.
Me nichtje rende er op af en trok de stok uit haar bek ....met als gevolg veel bloed en gegil van bella.
Eenmaal binnen konden we niet in de bek van bella kijken liet ze niet toe .Water gegeven en bella gekalmeerd het bloeden stopte en in de tussentijd de dierenarts gebeld die zei rustig blijven en haar in de gaten te houden en mocht ze sloom worden en gek ging hijgen moesten we maar ff terug bellen.
 
De hele avond aan gekeken maar mocht nog steeds niet in haar bek kijken en ik werdt steeds verdrietiger want zag gewoon dat het niet goed ging.
Twee uur in de nacht toch maar een dierenarts gebeld daar kon ik gelijk komen....En om half drie lag bella op de operatietafel met een flinke scheur achter in haar tong en een gat achter in haar strot.
Natuurlijk was het weekend en aangezien ik onder bewind sta geen toestemming kunnen vragen aan bewindvoering heb ik haar laten opereren met als gevolg een vette rekening maar op dat moment kon me dat niks schelen als bella maar geholpen werdt.
Weet zeker dat ze de volgende dag niet gehaald had als ik niks deed.
De rekening was een later probleem dacht ik.


De volgende dag ging het stukken beter met bella en was blij dat ik die beslissing genomen had.
Me bewindvoering was minder blij toen ik haar informeerde over de rekening.
Via via hoorde ik van het waarborgfonds quidem carus en heb mijn verhaal gedaan en dit fonds besloot dat een deel van de kosten van de operatie betaald worden door hun ben er superblij mee en bella ook....kan ze niet genoeg bedanken.....ook namens bella bedankt."
Wenny 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301