Vele huisdieren geholpen

In 2016 hielp Quidem Carus financieel weer vele baasjes bij een operatie of behandeling van hun huisdier. Zoals Jasmijn met haar kat R.O.M. of Wenny met haar hond Bella. Mensen die met hun rug tegen de muur stonden en nergens terecht konden voor financiële steun, een juiste doorverwijzing of luisterend oor. Lees de zelfgeschreven verhalen van een aantal baasjes en hoe Quidem Carus hen hielp. En hoe u ons kunt helpen.

 

De kater van Jasmijn had al een tijdje last had van zijn gebit. Hij bleek suikerziekte te hebben en had een ernstige tandvleesontsteking. Jasmijn vertelt haar verhaal. Zij heeft voor de Armoedecoalitie-Utrecht meegedaan aan een filmpje over huisdieren in nood bij minima-gezinnen. Deze zullen wij spoedig op de site zetten.

Een nichtje van Wenny was met haar hond Bella aan het buitenspelen met een stok. Bella pakte de stok en opeens begon ze als een gek te gillen. Na een paar uur aankijken, ging het niet goed en is Wenny naar de dierenarts gegaan. Bella bleek een flinke scheur in haar tong en een gat achter in haar strot te hebben. Maar in bewindvoering is dat een probleem. Die nemen dit soort kosten vaak niet mee in de berekeningen. Ook zij werd geholpen. Lees haar verhaal.

Hakima kreeg de schrik van haar leven toen ze een telefoontje kreeg dat haar kater Panter was aangereden. De automobilist was doorgereden. Een vreselijk nacht natuurlijk. Met crowdfunding, hulp van Quidem Carus en een aflossingsregeling, is de gecompliceerde dijbeenbreuk geopereerd. Lees haar verhaal hoe ze in een nachtmerrie belande.

De rottweiler van Henneke bleek gescheurde kruisbanden die snel geopereerd moesten worden om erger te voorkomen. Ook Henneke deed alles om haar Ischa te helpen: ze zette een crowdfunding op, verkocht spulletjes op internet en kreeg hulp van Quidem Carus. Ook haar uitgebreide verhaal is te lezen.

Al deze dieren konden wij helpen door de fondsen die ons helpen (zoals stichting DierenLot) en de donateurs die ons doel (huisdieren in nood) steunen. Wil je huisdieren zoals Ischa, R.O.M., Panter en Bella helpen? Maak dan een (maandelijks) bedrag over op IBAN NL61TRIO0197706959 t.n.v. Stichting Quidem Carus, Utrecht. Of bestel uw dierbenodigdheden bij zooplus, die ons dan vervolgens weer sponsort. Klik op het plaatje van zooplus en je komt op de webshop om te bestellen. Als u dat altijd doet via onze website, registreert de site dat u Quidem Carus een warm hart toedraagt. En het kost u niets extra’s.

Namens alle huisdieren die we hebben geholpen en nog gaan helpen: BEDANKT!

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301