MRI scan voor Furby

Een tijdje geleden kreeg mijn lieve kat Furby een hele grote aanval, ze zag of hoorde niks meer, ik ging meteen naar de dierenarts. Er volgde vele onderzoeken haar waardes waren torenhoog (suiker, niertjes etc) ze kreeg insuline daar knapte ze iets van op maar daarna ging t weer bergafwaarts. De dierenarts stelde voor om een mriscan te laten maken omdat ze vreesde voor een tumor, ik heb alles voor mijn dieren over dus deed ik dat ook meteen, de kosten waren echter inmiddels zo opgelopen door alle onderzoeken dat ik contact zocht met Quidem Carus, in de hoop dat zij mij konden helpen en dat hebben ze gedaan.

Uit de mri scan kwam naar voren dat Furby gelukkig geen tumor heeft maar epileptische aanvallen wat goed te behandelen is, Fur heeft tot nu toe geen grote aanvallen meer gehad en haar waardes blijven goed.

Ik wil de stichting, haar donateurs en haar vrijwilligers ontzettend bedanken voor de hulp want er zijn mensen die alles willen doen voor hun diertjes maar af en toe zo vast kunnen lopen door onvoorziene kosten dat het prachtig is dat er een stichting zoals het uwe bestaat.

Nogmaals hartelijk bedankt namens Furby en Astrid

 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301