Met spoed vrijwilligers gezocht

Door het massaal delen van onze Facebook-pagina en wat onze stichting doet, zijn de aanvragen verveelvoudigd! We zijn daarom MET SPOED OP ZOEK NAAR MENSEN DIE AANVRAGEN KUNNEN BEHANDELEN. Je kunt echt het verschil maken voor zieke huisdieren (en hun eigenaren).

 

Vacature aanvraagbehandelaar

Je behandelt de aanvragen die binnenkomen in alle vertrouwenlijkheid en discretie. Je hebt contact met zowel de aanvrager als de dierenhulpverleners en dierenartsen om de aanvraag in goede banen te leiden. Je bent klantgericht, communicatief vaardig in woord en geschrift, kunt onderhandelen en omgaan met de soms hevige emoties die de aanvragen met zich meebrengen. Je kunt overweg met de computer en archiveert alle behandelde zaken. Je kunt het werk gewoon vanuit huis doen en je eigen tijd indelen. Door de nauwe samenwerking met andere vrijwilligers, is het handig als je in regio Utrecht woont.

Heb je interesse of ken je iemand die zich als vrijwilliger wil inzetten voor minima-huisdieren? Stuur ons dan een berichtje (pb via Facebook of e-mail), dan nemen we contact met je op. Schrijf er een korte motivatie bij en de gemiddelde hoeveelheid tijd per week die je beschikbaar hebt.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301