Buddy met spoed naar dierenarts

Buddy is niet lang geleden aangereden. Z'n elleboog bleek uit de kom en de pezen en spieren waren afgescheurd. Er was niets meer aan te doen. En nog meer pech... hij kon nu niet goed meer plassen, er leek een ontsteking te zitten. Maar er was geen geld meer om nog een keer naar de dierenarts te gaan. Hij begon sloom te worden en stopte met eten. Hij moest snel onder ogen van een dierenarts komen. 

 

 

Met hulp van QuidemCarus heeft hij medicijnen gekregen, in de hoop dat het zou helpen. Maar helaas, dat deed het niet. Begin september is hij opgenomen bij de dierenarts. Het bleek een flinke blaasontsteking en was zichzelf aan het vergiftigen. Hij is onder narcose gespoeld en moest een nachtje blijven, aan het infuus. De dag erna bleek hij al weer behoorlijk opgeknapt. 

 

We wensen Buddy een spoedig en volledig herstel.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301