Quinsi nog niet opgegeven

Een paar weken geleden kregen we een spoedaanvraag van Manuela voor haar hond Quinsi. Toen we haar spraken, waren ze al huilend aan het afscheid nemen van hun maatje. Ze braakte, at en dronk slecht, was aan de diarree, verloor bloed. Het ging echt niet goed. Toch wilden wij het er niet bij laten zitten. Er was geen geld voor een dierenarts, zelfs niet voor een consult. Maar wat nou als de dierenarts en de stichting Quinsi wel konden helpen? 

 

Dezelfde dag nog konden zij, via onze bemiddeling, terecht bij de dierenarts die een baarmoederontsteking constateerde. Vier dagen later werd de baarmoeder verwijderd en volgens de dierenarts succesvol. We danken hem zeer voor zijn snelle hulp en goede zorg voor Quinsi.

De afgelopen week hebben we nog een berichtje van Manuela ontvangen, 10 dagen na de operatie en net na de controle-afspraak:

"Quinsi is vandaag bij de dierenarts geweest voor controle alles was netjes en ze zag er goed uit ze hoef niet meer terug te komen. Bedankt voor jullie hulp, ben blij dat jullie bestaan en dat ik me maatje nog bij me mag houden, erg bedankt voor alles."

 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301