Shelby geholpen

Als één van je drie katten opeens niesziekte krijgt, overgeeft, alles laat lopen, aan het infuus heeft gelegen wegens uitdroging, en het uiteindelijk niet redt... dan ben je intens verdrietig en financieel natuurlijk al lekker de pineut. Maar als dan je andere 2 katers ook dezelfde symptomen beginnen te krijgen... dan grijpt de angst wel om zich heen. Kat Shelby hield ook niets meer binnen. Na een injectie tegen het braken, kwam het na een paar dagen weer terug. Er is toen bloedonderzoek gedaan. Hij bleek ook niesziekte te hebben en parasieten.

 

 

Quidem Carus heeft de eigenaresse geholpen met de kosten voor het bloedonderzoek. Zij was hier heel erg blij mee want de kosten voor alle katten bij elkaar, dat groeide haar wel boven het hoofd.

 

Het gaat inmiddels weer helemaal goed met Shelby. En laten we hopen dat het zo voorlopig nog een tijd zo blijft. En uiteraard wensen we de eigenaresse veel sterkte bij het verlies van de eerste kat, die ze overigens in huis had genomen omdat een verhuisde buurtbewoner de kat achter had gelaten.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301