Kenzo via crowdfunding geopereerd

Vele mensen hebben meegeleefd. En daar is 'ie dan: een update over ons katertje Kenzo. Hij was waarschijnlijk aangereden en had een gebroken dijbeen. Quidem Carus zette een crowfunding op om hem te helpen. En wat geweldig: binnen een halve week hadden we het geld bij elkaar om hem te laten opereren. Dus dank aan iedereen die hier een steentje aan heeft bijgedragen!

 

 

Ook grote dank aan de mensen van EduVet Veterinair Trainingscentrum die Kenzo met zoveel liefde hebben geopereerd! Zij meldde: "Kenzo is een onwijs lieve kat en wij hebben zijn pootfractuur met succes kunnen reconstrueren. Kenzo zijn herstel gaat voorspoedig. Beterschap Kenzo!"

Kenzo moet nu voorlopig rust hebben maar hij lijkt zich daarbij te hebben neergelegd. Bij de controle leek de pin nog prima op zijn plek te zitten en hij doet het geweldig!

Van de dochter van de eigenaresse, kregen wij een bedankje namens haar en haar moeder:

"Aller eerst wil ik jullie allemaal bedanken voor het helpen van een jonge kat. Het gaat gelukkig goed met Kenzo. Mijn moeder (de eigenaresse van Kenzo) had geen hoop meer dat het goed zou komen. Dankzij jullie steun hebben wij dit allemaal voor elkaar gekregen. En nu hopen we dat Kenzo in de loop van tijd beter gaat worden. Nogmaals heel erg bedankt!"

QuidemCarus wenst Kenzo een spoedig herstel! En mochten we nog updates krijgen... dan laten we het jullie dat zeker weten!

Update

OP ZIEKENBEZOEK - eind oktober 2018

Omdat wij aanvragen uit heel Nederland krijgen, zien wij zelden de huisdieren die we helpen in het echt. Soms krijgen we foto’s en dat vinden we super leuk! In het geval van Kenzo, woont de vrijwilliger die de aanvraag heeft begeleid, de crowdfunding heeft opgezet en contact had met iedereen, vlakbij. Eind oktober was zij op ziekenbezoek bij Kenzo. Hij maakt t goed. De haartjes beginnen al weer een beetje aan te groeien en de wond ziet er goed uit. Het was duidelijk dat de eigenaresse en haar dochter zo dankbaar zijn dat Kenzo geholpen is! En dat doet ons goed! Zij waren echt wanhopig!

Maar dit bedankje is ook voor de dierenarts die hen geholpen heeft bij het regelwerk, de eerste foto’s heeft genomen en waar zij de bench van mogen lenen. En EduVet Veterinair Trainingscentrum die Kenzo heeft geopereerd. En uiteraard voor iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de crowdfunding!

Kenzo: we wensen je een voorspoedig herstel maar met zoveel lieve mensen om je heen, komt dat vast helemaal goed!

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301