Namir aangereden door pizzakoerier

Een tijdje geleden kregen we een vraag voor kat Namir die was aangereden door een pizzakoerier. Hij had vreselijk veel pijn en had vele botten gebroken. De moeder van de eigenaresse had ons benaderd. Zij had samen met haar dochter zelf al allerlei donatie-acties opgezet want de kosten waren al opgelopen tot €2000,- QuidemCarus heeft hen geholpen met een deel van de factuur en ook de dierenarts heeft dit gezin enorm geholpen. Helaas heeft de pizzakoerier nooit zijn verantwoordelijkheid genomen.

 

 

We kregen van de moeder eerder dit jaar ook nog een korte update:

"Het is al enige tijd geleden dat mede dankzij jullie hulp , de kat van mijn dochter geholpen is. Toen heb ik beloofd te laten weten hoe het gaat. Namir doet het erg goéd. Hij komt alweer buiten af en toe en is zijn oude stoere zelf.

Zonder staart en inclusief allerlei schroeven en platen. Hij was er toen zeer slecht aan toe. Aangereden door een pizzabezorger. Helaas nooit gestraft. Ik voeg een paar foto's bij van nu.

De rekening aan de dierenarts is nu volledig betaald. De afspraak is dat jullie dan ook een bedrag terug krijgen. 

We zijn het niet vergeten!

Moeder en eigenaresse (dochter) van Namir"

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301