Nieuwe start Quidem Carus

We zijn blij iedereen te kunnen melden dat per 16-5-2020 Stichting Quidem Carus een nieuw bestuurssamenstelling heeft. Voorzitter en oprichter Richard en secretaris Cindy hebben vanaf deze datum hun bestuursfuncties neergelegd. Wij zijn zeer dankbaar voor hun inzet voor huisdieren in nood! We wensen hen veel succes bij alle andere dingen die zij gaan doen. Zij worden opgevolgd door Irene (als voorzitter) en Alida (als secretaris). Samen met Jeroen (penningmeester) gaan zij weer met volle energie een nieuwe periode in: een nieuwe start.


Alle processen, beleidsplannen en voorwaarden worden momenteel herzien zodat de stichting vóór de zomervakantie minima weer kan ondersteunen bij onverwachte dierenartskosten. We zijn ook blij om te melden dat er al een aantal nieuwe vrijwilligers zich hebben aangemeld als aanvraagbehandelaar. Deze worden binnenkort ingewerkt. Met deze nieuwe ploeg hopen we straks weer vele huisdieren te kunnen helpen!

Heb je ook interesse om straks een onderdeel te zijn van deze nieuwe ploeg van aanvraagbehandelaars? Wil jij een impact maken? Je kunt je nog steeds aanmelden! Check hier de vacature: https://www.quidemcarus.nl/organisatie/vrijwilliger-worden

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301