Nieuwsbrief december 2020: terugblik op een bijzonder jaar!

Een bijzonder jaar

Het jaar 2020 was voor velen een bewogen jaar, net als voor Quidem Carus. Zo nam oprichter Richard afscheid van de stichting. In deze nieuwsbrief zijn prachtige verhaal over de oprichting van en ervaringen met de stichting. Door een gebrek aan vrijwilligers waren we gedwongen om een aantal maanden te sluiten. Maar vanaf juli hebben wij met een geweldig nieuw team de werkzaamheden weer kunnen hervatten. In deze nieuwsbrief leest u de volgende items:

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2021 voor mens en dier!

 

2017 bijzonder jaar - nieuwsbrief 4 - december 2017

2017 was een bijzonder jaar voor Quidem Carus. Een jaar waarin de Facebook-pagina van de stichting plotseling door velen werd gedeeld op social media waarmee de aanvragen verveelvoudigde. Ook een jaar waarin we 70 tot 75 dieren hebben kunnen helpen met operaties, behandelingen en onderzoeken. U leest er alles over in de nieuwsbrief. Tevens hebben we vele tips voor u verzameld voor de eindejaarsfeesten en voor het opzetten van een crowdfunding. En heeft u onze Man-met-kat-verjaardagskalender al gezien? U steunt hiermee de huisdieren in nood dus bestel hem snel!

- De Man-met-kat-verjaardagskalender: bestel hem nu en help huisdieren in nood.
- 2017 een jaar van groei.
- Huisdierentips voor de eindejaarsfeesten.
- Crowdfunding inzetten voor uw huisdier?
- Vele huisdieren geholpen in 2017

Alle vrijwilligers en het bestuur van stichting Quidem Carus wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en geweldig 2018 toe!

Baasjes vertellen zelf - nieuwsbrief 3 december 2016

2016 was een mooi jaar voor Quidem Carus. Meer dan 50 huisdieren zijn geholpen. Huisdieren van minima-gezinnen die het geld niet hadden om hem of haar te laten opereren of behandelen. We zijn er trots op dat baasjes zelf hun verhalen vertellen. In deze nieuwsbrief:

Een terugblik op 2016 van stichting Quidem Carus
Help ons helpen en dat kan op diverse manieren
Veiling voor huisdieren in nood bied mee
Baasjes vertellen zelf verhalen van huisdieren die we geholpen hebben
Tips bij vuurwerkangst hoe voorkom je stress tijdens oud en nieuw bij uw huisdier

Wij bedanken alle fondsen en donateurs die ons steunen, onze samenwerkingspartners, vrijwilligers en bestuur voor hun inzet, steun en samenwerking. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en voor de huisdieren een stressarme jaarwisseling.

Eerste nieuwsbrief een feit

In het afgelopen jaar is Quidem Carus druk geweest om de organisatie vorm te geven. Alhoewel wij ernaar streven om een aantal keer per jaar een nieuwsbrief te versturen, is ons dat tot op heden nog niet gelukt. Met trots presenteren we nu dan toch onze eerste nieuwsbrief. Hierin o.a. een aantal casussen waar gedoneerde bedragen aan zijn besteed en een leuke eindejaarsactie. In het nieuwe jaar zullen we regelmatiger in jouw mailbox verschijnen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Twitter (@QuidemCarus), Facebook en de LinkedIn-groep (Linked Quidem Carus).

Heb jij ons het afgelopen jaar gesteund? Hartelijk bedankt daarvoor! Wij hopen dat je ons ook in het nieuwe jaar blijft steunen. Want alleen met behulp van fondsen, donateurs en vrijwilligers, kunnen wij ons werk voortzetten en in het leven van huisdieren en minimagezinnen echt een verschil maken.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en vooral voor de huisdieren een rustige jaarwisseling.
Namens het bestuur en alle vrijwilligers van Stichting Waarborgfonds Quidem Carus.

artikelen:

Man met kat kalender 2016 > deze is niet meer te bestellen. Wilt u een kalender bestellen en daarmee Quidem Carus steunen? Stuur ons dan een e-mail.

Quidem Carus: een terug- en vooruitblik 2015-2016

Huisdieren weer vitaal door hulp Quidem Carus 2015

 

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal en geeft u een overzicht van de laatste activiteiten, dierennieuws en wetenswaardigheden van de stichting.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

* vereiste informatie
U bent: *
 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301