Eerste nieuwsbrief een feit

In het afgelopen jaar is Quidem Carus druk geweest om de organisatie vorm te geven. Alhoewel wij ernaar streven om een aantal keer per jaar een nieuwsbrief te versturen, is ons dat tot op heden nog niet gelukt. Met trots presenteren we nu dan toch onze eerste nieuwsbrief. Hierin o.a. een aantal casussen waar gedoneerde bedragen aan zijn besteed en een leuke eindejaarsactie. In het nieuwe jaar zullen we regelmatiger in jouw mailbox verschijnen. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Twitter (@QuidemCarus), Facebook en de LinkedIn-groep (Linked Quidem Carus).

Heb jij ons het afgelopen jaar gesteund? Hartelijk bedankt daarvoor! Wij hopen dat je ons ook in het nieuwe jaar blijft steunen. Want alleen met behulp van fondsen, donateurs en vrijwilligers, kunnen wij ons werk voortzetten en in het leven van huisdieren en minimagezinnen echt een verschil maken.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en vooral voor de huisdieren een rustige jaarwisseling.
Namens het bestuur en alle vrijwilligers van Stichting Waarborgfonds Quidem Carus.

artikelen:

Man met kat kalender 2016 > deze is niet meer te bestellen. Wilt u een kalender bestellen en daarmee Quidem Carus steunen? Stuur ons dan een e-mail.

Quidem Carus: een terug- en vooruitblik 2015-2016

Huisdieren weer vitaal door hulp Quidem Carus 2015

 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301