Vrijwilliger worden

Doordat stichting Quidem Carus zich regelmatig presenteert op landelijke veterinaire evenementen (Veterinary Conference, Landelijke Dierenhulpverlenersdag van Stichting DierenLot) en dierenartsen / dierenambulancepersoneel ons steeds beter weten te vinden, zijn wij regelmatig op zoek naar vrijwilligers.

Wil jij vrijwilliger worden? Jouw werk helpt huisdieren in nood! 

Aanvraagbehandelaars
Je behandelt de aanvragen die binnenkomen. Je hebt contact met zowel de aanvrager als de dierenhulpverleners en dierenartsen om de aanvraag in goede banen te leiden. Je bent klantgericht, communicatief vaardig, kunt onderhandelen en omgaan met de soms hevige emoties die de aanvragen met zich meebrengen.

Event-medewerkers
Zelf evenementen of acties opzetten om geld in te zamelen? Of aanwezig zijn bij evenementen namens de stichting? Wij kunnen je hulp goed gebruiken.

Communicatie-medewerker
Hulp bij het online zetten van teksten op internet en via social media, eigenhandig schrijven van teksten en hulp bij communicatie rondom acties.

Subsidie-expert
Wij zoeken iemand die zijn/haar weg weet in subsidie-land. Iemand die voor de stichting kan uitzoeken of er subsidies zijn waar de stichting zich op kan beroepen. En wellicht ook subsidies kan aanvragen.

Secretaris bestuur
Ter ondersteuning van het bestuur zoeken wij een actieve secretaris, bij voorkeur iemand met veterinaire kennis of HR. Je denkt actief mee met alle bestuurskwesties en nieuwe acties van de stichting. Een uitgebreidere vacature-omschrijving vind je hier.

Heb je interesse om voor de stichting vrijwilligerswerk te gaan doen? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie, wat je wilt betekenen voor de stichting en je contactgegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met je op en bekijken samen de mogelijkheden.

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres: Administratiekantoor Zuilen

(geen bezoekadres)

Tafelbergdreef 180

3564AG Utrecht

KvK: 57602301