Steun ons

Wat nou als jouw huisdier medische hulp nodig heeft, maar je kunt het zelf niet bekostigen? Bij deze situaties kan Quidem Carus financiële hulp bieden.

Maar daar is wel geld voor nodig. Jij kunt Quidem Carus meehelpen. Jouw bijdrage maakt het mogelijk dat wij huisdiereigenaren en hun huisdieren kunnen helpen. Het grootste deel van alle bijdragen die wij ontvangen besteden we aan onze primaire activiteit: het helpen van huisdiereigenaren die de onverwachte medische zorg voor hun huisdier niet kunnen betalen. De bestuursleden en alle vrijwilligers van onze organisatie werken belangeloos mee om deze doelstellingen waar te maken. Wij zijn blij met iedere bijdrage. Jij maakt het verschil! Help vandaag nog mee. Jouw financiële steun is meer dan welkom. Donaties en giften kun je overmaken naar IBAN NL61TRIO0197706959 t.n.v. Stichting Quidem Carus, Utrecht.

NIEUW!!!

We hebben een digitale collectebus via DierenLot waarbij je via allerlei manieren digitaal een kleine donatie kunt doen. Scan de QR-code of klik op de link: https://dierenlot.digicollect.nl/waarborgfonds-quidem-carus om in onze digicollect te komen. 

Liever rechtstreeks overmaken?

Via deze QR-code komt u direct in de Ideal-omgeving om direct een eenmalige donatie te doen! Lukt dat niet, dan kunt u ook via deze link naar Ideal.

Of klik hier en doe een donatie via Geef.nl:

Periodiek schenken met belastingvoordeel

Overweeg je om ons structureel financieel te ondersteunen? Bekijk de praktische informatie in de onderstaande linkjes over doneren met belastingvoordeel, een slimme manier van schenken. 

vraag en antwoord Periodiek schenken
formulier periodiek schenken
formulier betalingsvolmacht 

Nalatenschap / erfenis
Als je onze stichting een warm hart toedraagt, kun je bijvoorbeeld de stichting Waarborgfonds Quidem Carus opnemen in jouw testament. Dit kan door middel van een erfstelling of een legaat. De stichting ontvangt dan een vastgesteld percentage (erfstelling) of een bepaald bedrag (legaat) van de erfenis. De notaris kan hierbij adviseren. Elke gift aan goede doelen organisaties met een ANBI-registratie, zoals Quidem Carus, is vrijgesteld van belastingen. Hierdoor kunnen wij het volledige bedrag besteden aan onze activiteiten en het welzijn van huisdieren.

Waarom juist een wat kleinere stichting? Omdat grote stichtingen al zo bekend zijn, zij ontvangen vaak al miljoenen aan erfenissen en legaten. Juist een kleinere stichting is nog heel erg gericht op het doel waarvoor het is opgericht. Met een klein en betrokken team zijn wij maar met 1 doel bezig: huisdieren in nood! Uw steun kan ons daarbij helpen! Wist u dat u geld terug kunt krijgen van de belasting bij een schenking aan Quidem Carus? Met de handige tool op de site van de belastingdienst berekent u snel uw voordeel. 

Meer weten? Stel je vraag via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Man met kat verjaardagskalender
Wil jij iemand met de feestdagen of met zijn/haar verjaardag of gewoon zomaar verrassen en tegelijkertijd huisdieren in nood helpen? Dat kan! De ‘Man met kat verjaardagskalender is speciaal voor dierenliefhebbers. De opbrengst komt volledig ten goede aan asiel Sliedrecht en Stichting Quidem Carus. Klik hier om hem te bestellen.

Word vrijwilliger
Wist je dat alle betrokken medewerkers bij Quidem Carus vrijwilligers zijn? Op dit moment werken we in een klein team met toewijding en passie aan de doelstellingen van de stichting: het ondersteunen van huisdiereigenaren die door omstandigheden de acute medische zorg voor hun huisdier niet kunnen bekostigen. Wil jij ons helpen bij het uitvoeren van de activiteiten van de stichting of ken je wellicht iemand die hier interesse in heeft? De huidige vacatures vind je hier. Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Officieel partner van Zooplus

Wij zijn officieel partner van Zooplus. Als u via de website van Quidem Carus uw huisdier-producten bestelt bij Zooplus, dan steunt u onze stichting en daarmee huisdieren in nood! Dit kost u niets extra's. Klik op het plaatje van Zooplus en u komt op de webshop om te bestellen.

zooplus.nl

 

       ANBI

Quidem Carus helpt met onvoorziene medische
kosten voor huisdieren van minder-vermogende huisdiereigenaren.

Stichting Waarborgfonds Quidem Carus

Postadres:

Stapkesberg 12

5508 EJ Veldhoven

KvK: 57602301